×

CAMHI 4G PTZ OVERVÅKNINGSKAMERA ULTRAHD ZOOM

Dette 4G kameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser. Overvåkningskameraet kan zoome inn 5x med linsen og 20x totalt med digitalzoom.

Les merShow less
kr 3,890.00
Referanse:
ptz_camhi4g_
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Dette kameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser.  Du kan zoome inn 5x i bilde med linsen og ytterligere 4x digitalt. Totalt 20x zoom.
Dette kameraet trenger et simkort for å fungere. Det fungerer i både 3G og 4G nettverk, og er stabilt og med god dekning. Så her trenger du ikke tilgang på WiFi eller kablet nettverk.
Godt utprøvd overvåkningskamera for norske forhold. Tåler kulde, snø, regnvær og sol.

Med dette kameraet koblet til mobilnettet  kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kameraet kan varsle om bevegelse ved og sende deg en varsling fra en gratis visnings app, eller starte et video opptak.

Du kan dele tilgangen så flere i kan få tilgang på live bilder og opptak gjort på minnekortet.

Med minnekortet i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuerlig. Alt styres fra en enkel app på mobil. Bruker du et 32Gb minnekort kan du spille inn inntil 2 dager kontinuerlig video. Hvis du bruker bevegelse utløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet.

Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. Oppløsningen er  2,5 ganger så god som en moderne full HD TV.

Gratis app. for mobil og nettbrett, ingen månedskostnader for full funksjonell app.

Kameraene jeg selger er testet i virkelige forhold. De er stabile, enkle i bruk og solide for Norske forhold. Hvert enkelt kamera blir testet og evt. satt minnekort inn i før det blir sendt.

Les merShow less
Produktdetaljer
ptz_camhi4g_

Dataark

Merke:
CamHi
Mega Piksel:
5 mpx
IR lengde:
70 M
Kameratilkobling:
4G
Produktdetaljer
Sist vist
CamHi
Referanse: ptz_camhi4g_
kr 3,890.00
Dette 4G kameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser. Overvåkningskameraet kan zoome inn 5x med linsen og 20x totalt med digitalzoom.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
11 andre produkter i samme kategori:
UTENDØRS 4G RUTER TAKLER TØFFE NORSKE FORHOLD
-kr 600.00
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
MILESIGHT
Referanse: MS-UR32L-L04EU
kr 1,990.00 kr 2,590.00
Kraftig utendørs 4G ruter med 2 tilkoblinger til nettverk. Denne ruter takler temperaturer helt ned til -40 grader.Det er eget sport for simkort installasjon til ditt 4G kort.Det er i tillegg med LTE antenne og...
VICOHOME
Referanse: CG122
kr 1,390.00
Kriminelt bra værbestanding batteridrevet utendørskamera i fra VicoHome. Det er hele 4 MP oppløsning, så du har suverene bilder ved zoom. Det er også med hvitt led lys ved bevegelse, mikrofon og høyttaler og et...
INNENDØRS MOTORISERT Wi-Fi KAMERA MED AI
-kr 350.00
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
NIVIAN
Referanse: NVS-IPC-IS4
kr 440.00 kr 790.00
De siste teknologiske fremskritt brukt på dette kameraet betyr at det utvikler flott2K Super HD-bildekvalitet, og gir et klart bilde i enhver situasjon. Den raske og enkle prosessen med å installere kameraet på...
TP-LINK
Referanse: EAP110-OUTDOOR
kr 1,690.00
TP-Link Omnidireksjonell Wi-Fi AP 4 Støtter 802.11b/g/n IPX5, egnet for utvendig 300 Mbps overføringshastighet 2 5dB rundstrålende antenner
TRÅDLØS WIFI RINGEKLOKKE MED KAMERA
-kr 600.00
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
VICOHOME
Referanse: VH-DB1
kr 990.00 kr 1,590.00
Trådløs ringeklokke med kamera og app. Super enkel montering. 2 veis tale og push melding til telefon når noen ringer på. Video av alle bevegelser foran døren din. Oppladbare batteri. opptil 4 mnd mellom hver...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.