×

TRÅDLØS HURTIGLADER MED STATIV 15W I ALUMINIUM

Veger Y53 trådløst ladetelefonbordholder er en moderne og elegant enhet,
perfekt for å ha telefonen din for hånden og lade raskt uten å bruke kabler.

Med FastCharge trådløs ladeteknologi med justerbar utgangseffekt inkludert 15W, 10W, 7,5W og 5W,
kan du lade telefonen raskt og effektivt, uansett modell

Les merShow less
kr 290.00
Referanse:
VG-Y53
Merke:
Beskrivelse

Veger Y53 trådløst ladetelefonbordholder er en moderne og elegant enhet, perfekt for å ha telefonen din for hånden og lade raskt uten å bruke kabler.


Dette innovative stativet er laget av aluminiumslegering, som gir økt holdbarhet og et premium utseende i grå farge. Takket være dens kompakte design og optimale dimensjoner (lengde 79 mm, bredde 88 mm, høyde 129 mm), passer den perfekt på skrivebordet eller en hvilken som helst annen arbeidsflate.


Med FastCharge trådløs ladeteknologi med justerbar utgangseffekt inkludert 15W, 10W, 7,5W og 5W, kan du lade telefonen raskt og effektivt, uansett modell.


Takket være TYPE-C-utgangsgrensesnittet og den universelle modellen, er støtten kompatibel med alle telefonmerker. Med 100 cm kabellengde kan du plassere støtten på et komfortabelt sted uten å begrense bevegelsen.


Takket være sine smarte funksjoner kan den brukes som trådløs lader og også som telefonstativ, slik at du kan se favorittinnholdet ditt, se videoer eller lese meldinger uten å måtte holde telefonen i hånden.


Avslutningsvis er Veger Y53 trådløst ladetelefonstativ et allsidig og nyttig verktøy for alle som ønsker å holde telefonen ladet og tilgjengelig mens de jobber eller har det gøy på kontoret. Med sitt elegante utseende og hurtigladeteknologi er denne holderen avgjørende for å forbedre din hverdagslige mobiltelefonopplevelse.

Les merShow less
Produktdetaljer
VG-Y53
Produktdetaljer
Sist vist
VEGER
Referanse: VG-Y53
kr 290.00
Veger Y53 trådløst ladetelefonbordholder er en moderne og elegant enhet, perfekt for å ha telefonen din for hånden og lade raskt uten å bruke kabler. Med FastCharge trådløs ladeteknologi med justerbar utgangseffekt...
9 andre produkter i samme kategori:
VEGER
Referanse: VG-Y38
kr 599.00
VEGER Y38-telefonholderen er et multifunksjonelt tilbehør, spesielt designet for å gi deg en praktisk og trygg opplevelse når du bruker telefonen i bilen. Dette er en ventilasjonstelefonholder og den monteres enkelt...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.