×

2MP WIFI OVERVÅKNINGSKAMERA MED 4 DOME IP KAMERAER, 1TB OPPTAKER OG NATTSYN.

Uniview WiFi Kit inkludert 1TB harddisk, 4-kanals NVR med egen innebygd ruter,

4 WiFi dome IP-overvåkningskameraer, plug & play installasjon og gratis app.

Les merShow less
kr 8,900.00
Farge
  • Hvit
  • svart
Referanse:
UV-KIT114-D42W-BLACK
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Univiews WiFi Kit er den enkleste og raskeste løsningen for å sikre hjemmet eller bedriften. Faktisk er det et komplett WiFi-kamerasystem som også er fullstendig plug and play. Dette betyr at kameraene gjenkjennes automatisk og du umiddelbart har et bilde på skjermen din, ingen flere irriterende konfigurasjon av kameraene. De vanntette Full HD WiFi dome overvåkningskameraene er utstyrt med et sterkt trådløst videosignal og opptakeren genererer sitt eget nettverk. I tillegg er kameraene vanntette (IP67) og egner seg derfor til både utendørs og innendørs bruk. Med gratisappen kan du se bildene live på smarttelefonen eller nettbrettet. Oppløsningen er 1920x1080P HD, noe som garanterer klare bilder. 

Sylskarp FULL HD-bildekvalitet dag og natt
Med en høy oppløsning på 1080P, høykvalitetsobjektiv og CMOS-sensor, er du garantert å motta sylskarp høyoppløselig bildekvalitet. I tillegg er kameraene utstyrt med infrarøde lysdioder. Disse slår seg på automatisk i mørket og oppnår godt nattsyn opp til 30 meter.

Bevegelsesdeteksjon og personvernsoner
Den integrerte bevegelsesdeteksjonen sender deg en melding via appen ved uønskede bevegelser. Du kan også bruke personvernmaskering for for eksempel å filtrere ut enkelte områder fra bildet.

Innebygd WiFi-ruter og gratis applikasjon
NVR kommer med en innebygd WiFi-ruter. Dette gjør kamerasystemet til et ekte plug & play-system. NVR oppdager automatisk de trådløse IP-kameraene. Med gratisapplikasjonen kan du skanne QR-koden som følger med. Etter skanning vil appen automatisk koble til NVR. Du kan deretter se bildene live eller se bildene via avspilling.

1TB intern hardskriving for bildelagring
For opptak av nettverksvideoopptaker (NVR) via en intern harddisk. Som standard installerer vi 1 TB i NVR, som er nok til omtrent 3-4 uker med bildelagringskapasitet. Ønsker du mer kan vi installere en større harddisk for deg. Værsåsnill kontakt oss.

Les merShow less
Produktdetaljer
UV-KIT114-D42W-BLACK

Dataark

Merke:
UniView
Mega Piksel:
2 mpx
IR lengde:
30 M
Kameratype:
Dome
Kameratilkobling:
WIFI
Antall kameraer (NVR):
1 - 4 Kameraer
Sist vist
4 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.